گیج دما،گیج فشار

لطفا فقط از طریق واتس آپ درخواست خود را ارسال نمایید 09122209939 -09022209939 ameli@ameli-co.com
شنبه, 01 ارديبهشت 1403

گیج فشار،گیج دما

شیر کنترلی پنوماتیک 16 بار تیپ 2411 عیوض تکنیک

شیر کنترلی پنوماتیک  

فشار کاری 50 بار یا Class300

دمای کاری 350 درجۀ سانتیگراد

اتصال فلنج DN15 تا DN100

چدنی/استیل/فولادی

PN16/PN40/Class150/Class300


 

شیر پنوماتیک عیوض تکنیک

 

شیر پنوماتیک - شیر کنترلی

 

شیر کنترل فشار عیوض تکنیک تیپ 2411

 

عملکرد دستگاه

 

این شیرپنوماتیک توسط فشار هوای فشرده و اکچوئیتور دیافراگمی  می تواند دبی جریان عبوری از شیر را کنترل نماید. این شیر می تواند در حالت عادی باز یا بسته باشد که به وسیلۀ تغییر وضعیت فنرهای داخل اکچوئیتور این کار امکان پذیر است. اکچوئیتور این کنترل ولو با تغییر میزان فشار هوای داخل خود به صورت تدریجی، شفت متصل به اکچوئیتور را به حرکت در آورده و فاصله بین سیت و پلاگ را تغییر می دهد که در نتیجۀ این تغییر دبی سیال کنترل می شود. فشار هوای داخل اکچوئیتور را می توان توسط رگلاتور یا شیر فشار شکن – مبدل های آی تو پی I/P (جریان 4 تا 20 میلی آمپر) و یا ترموستات متصل به کمپرسور های باد کنترل نمود.

 

نصب شیر پنوماتیک

 

این شیر فقط برای نصب در خطوط افقی مناسب می باشد و جهت جریان بخار در داخل شیر باید مطابق فلش روی بدنۀ شیر باشد. شیر باید طوری نصب گردد که اکچوئیتور آن پس از نصب به صورت عمودی رو به بالا  قرار داشته باشد. قبل از طراحی پایپینگ به مواردی چون سایز ورودی و خروجی شیر پنوماتیک از نظر مقدار مصرف به نسبت دبی شیر پنوماتیک و از نظر فاصله بین مصرف کننده و شیر پنوماتیک توجه شود.

در مواردی که سیال بخار باشد، برای محافظت شیر از ورود کندانس به داخل شیر، خط باید شیب ملایمی به جهت جریان داشته باشد. همچنین برای جلوگیری از ایجاد کندانس در سیستم می توان از یک تله بخار یا تراپ بخار استفاده کرد. پس از نصب شیر، باید توجه داشت که تحت فشار فیزیکی از جانب خط قرار نگرفته باشد .

با توجه به این که فشار بخار در خروجی شیر کاهش می یابد، به منظور افزایش حجم آن اغلب ضروری است که خط لوله خروجی شیر، قطورتر در نظر گرفته شود. برای تنظیم فشار در رنج مورد نظر از مهره تنظیم فشار شیر پایلوت جانبی استفاده می شود. توصیه می شود در صورت نیاز در نزدیکی محل نصب شیرپنوماتیک یک ساپورت قرار دهید تا از ایجاد تنش و لرزش جلوگیری شود. جهت جلوگیری از ورود اجسام خارجی به داخل شیر از یک صافی در ورودی شیر استفاده شود.

*** توجه فرمایید :

در صورتی که شیر پنوماتیک به صورت تدریجی مورد استفاده قرار گیرد، هوای خروجی از رگولاتور(فشار شکن) ابتدا وارد آی توپی شده و از خروجی آن به اکچوئیتور منتقل شود . در صورتی که نیاز باشد شیر را به صورت ON/OFF استفاده کنیم، دیگر نیازی به آی توپی نیست و هوای فشرده مستقیم از رگولاتور به شیربرقی (سلونوئید) وارد می شود و از خروجی شیر برقی به اکچوئیتور می رسد.

همچنین باید توجه داشت که نحوۀ آب بندی شیر پنوماتیک با توجه به سیال های مختلف، متفاوت است و به طور مثال برای سیالات اسیدی که خورندگی بالایی دارند و روغن های داغ به منظور بالا بردن میزان آب بندی بین میله و بونت از بیلوز استفاده می شود. در شرایطی که دمای کاری شیر بیش از 200 درجه و یا کمتر از 10 درجه باشد، برای جلوگیری از آسیب دیدن دیافراگم و تجهیزات الکترونیکی آی توپی، می بایست از قطعۀ ایزولاسیون استفاده نمود.

 

نقشه ابعادی قطعات شیر پنوماتیک عیوض تکنیک

 

 

   

 

 

مشخصات فنی شیر پنوماتیک عیوض تکنیک

 

 

 

نحوۀ آب بندی شیر

 

 

 

دانلود کاتالوگ شیر پنوماتیک

 

 

  

 

 

کلیه حقوق این وب سایت برای شرکت عاملی و مبرمی محفوظ میباشد.