گیج دما،گیج فشار

لطفا فقط از طریق واتس آپ درخواست خود را ارسال نمایید 09122209939 -09022209939 ameli@ameli-co.com
سه شنبه, 28 فروردين 1403

گیج فشار،گیج دما

مدارهای فرمان/ابزار دقیق

مدارهای فرمان همانطور که از اسمشان پیداست قطعات الکترونیکی هستند که کار اصلی آنها فرستادن سیگنال الکتریکی به دستگاه های قطع و وصل کنندۀ جریان های الکتریکی است که به واسطۀ این قطع و وصل دستگاه های مختلف مکانیکی و الکترونیکی اعمال گوناگونی انجام می دهند. این گروه از ابزار دقیق بسیار متنوع و گسترده هستند و از یک باز و بسته کردن سادۀ شیر آب دستشویی تا کنترل روبات های پیشرفته را شامل می شوند.

زیر مجموعه ها

  • پرشرسویچ یا سویچ فشار
    پرشر سوئیچ - سوئیچ فشار پرشر سویچ (Pressure Switch) ها نوعی سویچ هستند که بر اساس فشار کاری سیستم دستور قطع و وصل را به دستگاه های مختلف الکترونیکی سیستم می دهد. پرشر سویچ ها انواع مختلفی دارند، پرشر سویچ هوا، پرشر سویچ گاز و به طور کلی برای هر سیال از پرشر سویچ خاصی استفاده می شود.
  • تایمر

    تایمر ها از آشنا ترین دستگاه های مورد استفادۀ بشر می باشند که در دسته بندی های متنوع به منظور های خاصی طراحی و استفاده می گردند. به طور کلی وظیفۀ یک تایمر قطع و یا وصل جریان الکتریکی در زمان از پیش تعیین شده می باشد. تایمر ها رابطۀ مورد نیاز ما را بین زمان و عملکرد دستگاه برقرار می کنند و بخش جدا نشدنی از اتوماسیون صنعتی می باشند.

  • فلوسوئیچ یا سوئیچ جریان

    فلوسوئیچ ها به کمک نیرویی که سیال هنگام حرکت وارد می کند، عمل می کنند. این دستگاه ها در مسیر جریان سیال درون لوله قرار می گیرند و از فشاری که جریان سیال به تیغه یا پیستون و یا چرخشی که در توربین دستگاه وارد می کند وضعیت جریان درون لوله را تشخیص می دهد. هنگامی که تغییری در این جریان ایجاد شود فلوسوئیچ به سایر قسمت های سیستم فرمان لازم را می دهد تا تغییرات لازم در ساز و کار سیستم انجام شود. این تغییرات می تواند روشن یا خاموش شدن یک پمپ، روشن شدن یک زنگ خطر، باز و یا بسته شدن یک شیربرقی و ... باشد. فلوسوئیچ ها بخش مهمی از کنترل کننده ها در سیستم های اتوماسیون صنعتی می باشند.

  • سنسورها (تشخیصگرها)

    سنسورها خانوادۀ بزرگی از دستگاه های حساس الکترونیکی هستند که کارشان تشخیص است. سنسور ها بر اساس تغییرات نور، صدا، حرارت، شدت جریان، شار مغناطیسی و ... دستوری به سایر قسمت های مدار ارسال می کنند.

  • ترانسمیترهای صنعتی

    ترانسمیترها ابزارهایی هستند که از یک حسگر و یک فرستندۀ سیگنال الکترونیکی تشکیل شده اند، شیوۀ کار به این صورت است که حسگر تغییرات در سیستم فشار و یا دما را حس نموده جریان الکتریکی از دستگاه به پنل های کنترل و دستگاه های الکترونیکی دیگر در سیستم ارسال می نماید. اساس کار ترانسمیتر ها یکسان است و تنها در سنسورها با یکدیگر تفاوت دارند. در نهایت داده هایی که توسط حسگرها دریافت گردیده طی مکانیسم های ثابتی به دستگاه وارد شده و در نهایت با خروجی متغیر به صورت میلی آمپر ترجمه می گردد.

  • آی تو پی پوزیشنر I to P positioner

    آی توپی پوزیشنر I/p Positioner دستگاهی مرتبط با شیر های پنوماتیک می باشد. زمانی که شما می خواهید از یک شیر پنوماتیک به طور تدریجی استفاده کنید نیاز به آی توپی پوزیشنر دارید تا بتوانید تناسب مورد نیاز مابین سرعت و دقت باز و بسته شدن شیر ایجاد کنید. آی توپی پوزیشنر در حقیقت یک جریان تقویتی برای عملکرد سریعتر دیافراگم شیر خودکار پنوماتیک ایجاد می کند تا جلوی تأخیر احتمالی در باز و بسته شدن شیر را گرفته و آن را مطابق با نیاز کاربر تنظیم نمود. آی تو پی پوزیشنر ها قابلیت کنترل با استفاده از جریان 4 تا 20 میلی آمپر و یا 10 تا 30 ولت را دارند و می توان به صورت کامپیوتری به انها فرمان داد.

  • فوتوسل Photocell (چشم) صنعتی مشعل

     

    فوتوسل-فتوسل-Photocell-چشم مشعل-چشمی-QRA2-RAR7-UVZ
    فوتوسل به طور علمی و کلی نوعی نیم رسانای الکتریکی است مثل اکسید مس، یا سیلیسیم که آن را بسیار نازک می سازند تا جایی که شفاف می شود، این خصوصیت باعث می شود تا هنگامی که نور به فوتوسل می تابد آن را به انرژی الکتریکی تبدیل کند. از فوتوسل ها در صنعت بسیار استفاده می شود و می توان از صفحه های خورشیدی تا چشم های حساس به نور را در خانوادۀ فوتوسل ها جای داد. در صنعت ، نوعی فوتوسل درون مشعل استفاده می شود که می تواند روشن و خاموش بودن شعلۀ مشعل را تشخیص دهد و اینگونه به تایمر ( رله ) فرمان می دهد که جریان سوخت یا جرقه را قطع و وصل نماید. کمپانی هایی مانند لاندیس LANDIS و ساترونیک SATRONIC پیشتاز تولید اینگونه چشم ها می باشد که سال ها است محصولات آنها در سرتاسر دنیا استفاده می شود. البته امروزه این دو شرکت توسط دو غول صنعتی هانیوول Honeywell در امریکا و زیمنس SIEMENS در آلمان خریداری شده اند.
  • رله مشعل - کنترل باکس

    زله - تایمر - کنترل باکس مشعل

    رله مشعل - رله گازی - رله گازوئیل - رله مازوت - رله گاز - رله کنترل باکس - تایمر مشعل - کنتل کننده مشعل

    رله از لحاظ علمی به نوعی کلید الکتریکی می گویند که به طور آنی عمل می کند و قدرت عملکرد خود را از یک مدار الکتریکی دیگر می گیرد. رله ها معمولا برای این استفاده می شوند که یک سیگنال الکتریکی کم را به جریال الکتریکی بیشتری تبدیل نمایند که برای سویچ مورد نظر کافی باشد. رله مشعل نوعی مدار فرمان است که به صورت کلید عمل می کند و با دستور یک مدار الکتریکی دیگر مثل فوتوسل یا به واسطۀ نوعی تغییر می تواند جریال الکتریکی را قطع و وصل کند رله می تواند به صورت تایمر نیز باشد که بر اساس زمانبندی که پیش فرض تولید کننده می باشد نسبت به قطع و وصل جریان الکتریکی اقدام نماید. کمپانی LANDIS  در کشور سویس سالها به تولید تایمر ها و رله هایی با این نام تجاری می نمود، چند سالی است که شرکت بزرگ SIEMENS آلمان، این کمپانی و برند را خریداری نموده و تایمرهای این شرکت با نام تجاری زیمنس وارد بازار گردیده.کمپانی SATRONIC نیز به سرنوشت LANDIS دچار شد و در نهایت توسط غول بزرگ صنعت امریکا، کمپانی HONEYWELL خریداری گردید و امروزه محصولات این گروه با نام تجاری هانیول/ساترونیک عرضه می گردد.

کلیه حقوق این وب سایت برای شرکت عاملی و مبرمی محفوظ میباشد.